Stilul de viata echilibrat – important pentru buna functionare a organismului

Intr-o lume in continua miscare, cand tehnologia ne tine conectati la tot ceea ce se intampla in jurul nostru 24 din 24, iar profesia sau scoala ne ocupa cea mai mare parte din zi, sa-ti gasesti echilibru devine o misiune destul de dificila. Echilibrul inseamna imbinarea armonioasa intre viata profesionala si cea personala, mai mult timp pentru cei dragi, dar si pentru noi insine si activitatile care ne plac, inseamna ca toate elementele care ne definesc ca oameni – cariera, familie, prieteni, pasiuni, spiritualitate sa-si gaseasca loc in viata noastra.
In incercarea de a fi mai echilibrati in viata de zi cu zi si de a gasi timp si energie pentru toate lucrurile importante pentru noi, putem incepe cu gasirea echilibrului intre corp si minte, iar un stil de viata echilibrat ne poate ajuta sa fim echilibrati si in interior. Astfel, daca organismul nostru functioneaza optim, ne este mai usor sa facem fata provocarilor, sa ne organizam, avem energie pentru mai multe activitati si putem duce la bun sfarsit ceea ce ne-am propus.
Un stil de viata echilibrat inseamna sa fim atenti la alimentatie – sa mancam din tot ceea ce avem nevoie pentru buna functionare a organismului, fara excese, sa ne hidratam, sa facem miscare si sa ne bucuram de timp liber si de relaxare in fiecare zi.

33

Hidratarea este deosebit de importanta pentru echilibrul organismului nostru – consumul de apa minerala naturala plata ajuta la functionarea normala a tuturor organelor si sistemelor, pana la nivel de celula. Pentru a functiona optim, este bine sa consumam o cantitate suficienta de apa in fiecare zi, insa si calitatea apei trebuie luata in considerare. Studiile referitoare la efectele benefice ale apei pentru organismul uman, recomanda consumul zilnic de apa minerala naturala, cu un reziduu uscat scazut (cantitate scazuta de minerale dizolvate), cu un continut de minerale echilibrat, precum si cu un pH cat mai apropiat de cel neutru.
Daca va doriti un stil de viata echilibrat, incepeti cu ceva foarte simplu si la indemana – un pahar cu apa minerala naturala.