Rio Bucovina sustine Ziua Mondiala a Apei[:]

15Rio Bucovina, lider pe piata apei imbuteliate din Bucuresti, sustine Ziua Mondiala a Apei si aduce in atentia consumatorilor importanta valorificarii si protejarii surselor de apa. Promovata in 2014 sub sloganul Apa si Energia, Ziua Mondiala a Apei isi propune in fiecare an sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste protejarea calitativa si cantitativa a apelor.
Apa,  una din substantele cele mai raspândite de pe Pamânt, este indispensabila vietii. Prezenta in organismul uman in proportie de 70%, apa ocupa un procent similar si la nivelul gradului de acoperire a Pamântului.
Suntem alcatuiti din apa, traim inconjurati de apa si ne desfasuram activitatile de zi cu zi datorita beneficiilor si complexitatii sale. Oamenii au nevoie de apa pentru a supravietui, iar un aspect important de care trebuie sa tinem cont in alegerea apei pe care o consumam este compozitia minerala, calitatea si mai ales sursa sa de provenienta.

Din inima Carpatilor, izvorul apei minerale naturale Bucovina

Apa minerala naturala Bucovina isi are originea in zacaminte subterane din Vatra Dornei, situate in zone de tip rezervatie naturala, izolate de orice activitate umana, animala sau industriala, de unde izvoraste in mod natural.
Datorita sursei, dar si procedeului de captare, apa minerala naturala plata Bucovina este microbiologic pura, are o compozitie chimica echilibrata, cea mai redusa cantitate de minerale dizolvate dintre toate apele din România de doar 74 mg/l, un pH optim consumului permanent si un continut foarte mic de fluoruri (0.03 mg), nitrati (4.71 mg/l) si nitriti (
Originea subterana a apei ii asigura stabilitatea, temperatura si continutul de saruri minerale constante, indiferent de conditiile climaterice de la suprafata, protejând-o de toate riscurile de poluare. Prin continutul sau echilibrat de minerale si compozitia completa a elementelor, apa minerala naturala plata Bucovina asigura exact mineralizarea de care avem nevoie zilnic, fara a exista un exces pe care organismul sa trebuiasca sa-l elimine.
Izvorul de apa minerala naturala carbogazificata Bucovina se afla in acviferul hidromineral Rosu-Vatra Dornei din Depresiunea Dornelor, in extremitatea vestica a orasului Vatra Dornei.
Apa minerala naturala carbogazificat Bucovina este o apa bicarbonatata, calcica, magneziana, carbogazoasa, cu un continut redus de sodiu si mangan. Are un gust placut, echilibrat, având proprietati deosebite de a lega si retine dioxidul de carbon.
Alegerea cea mai sigura din punct de vedere al sursei de apa, al modului de imbuteliere si al certitudinii unui produs de calitate il reprezinta apa minerala naturala.

Din grija fata de consumatorii nostri

Compania Rio Bucovina se preocupa in mod constant  de nevoile consumatorilor sai si de protejarea mediului inconjurator. Investitiile realizate de-a lungul anului 2013 au avut in prim plan dorinta de a veni in intâmpinarea consumatorilor cu un produs de calitate, inovator, unic pe piata din România datorita proprietatilor apei minerale naturale  Bucovina si a ambalajului prietenos cu mediul inconjurator.
Rio Bucovina a investit in 2013 peste patru milioane de euro in fabrica de la Vatra Dornei, in tehnologizarea liniei de productie si in dezvoltarea inovatiilor la nivel de produs.
In acest moment Rio Bucovina este prima companie din România care a adoptat pentru apa minerala naturala plata Bucovina, standardul european de dop 29/25, ce asigura un consum redus de material plastic in procesul de productie. Rio Bucovina este singura companie care, prin introducerea acestui standard, s-a aliniat la recomandarile si directivele Uniunii Europene in vederea realizarii programului de prevenire a deseurilor de ambalaje.
De asemenea, ambalajul apei minerale naturale plate Bucovina, inovator si unic pe piata din România,  este rezultatul  unor investitii de peste 200.000 euro in studii si cercetari, in care s-au testat si analizat timp de un an de zile, atât ergonomia sa, cât si comportamentul acestuia in timpul folosirii.
Noile ambalaje ale apei Bucovina sunt usor de recunoscut datorita design-ului unic si a formei speciale, aducând in plus o revitalizare a logo-ului adaptat si modernizat.
Recent  Rio Bucovina a lansat  pe piata din România singura apa minerala naturala plata in ambalaj ultraigienic produs in mediu steril. Acest tip de ambalaj pastreaza proprietatile apei timp indelungat dupa desigilare fara a permite patrunderea aerului in interior in momentul utilizarii, garantând astfel prospetimea de durata a produsului, in conditii de maxima igiena.
Folosita pentru prepararea formulelor de lapte, a ceaiurilor si meselor de cereale sau pentru diluarea sucurilor naturale, apa minerala naturala plata Bucovina reprezinta alegerea ideala pentru hidratarea corecta a bebelusilor si este certificata si recomandata de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Alfred Rusescu.

Echilibrul suprem pentru corp si minte!

Ampla campanie de comunicare desfasurata de Compania Rio Bucovina sub sloganul „Echilibrul suprem pentru corp si minte!” a reprezentat repozitionarea apei minerale naturale Bucovina, fiind centrata pe continutul echilibrat de minerale si compozitia completa a elementelor, ce asigura hidratarea corecta si aportul optim de minerale de care organismul are nevoie.

[:]