Rio Bucovina lanseaza singura apa minerala naturala plata in ambalaj ultra igienic produs in mediu steril din Romania

22

Bucuresti, 18 decembrie 2012 – Rio Bucovina lanseaza un nou produs, destinat hidratarii si prepararii hranei bebelusilor, disponibil din luna decembrie in reteaua farmaciilor Sensiblu. Produsul beneficiaza de un ambalaj ultra igienic special conceput pentru a pastra prospetimea apei minerale naturale plate Bucovina timp indelungat, fara a exista pericolul contaminarii prin patrunderea aerului in interior dupa deschiderea ambalajului.
„Satisfactia clientilor reprezinta unul dintre obiectivele noastre prioritare, de aceea investim permanent in cresterea competitivitatii produselor noastre. Lansarea acestui nou produs vine in intampinarea grijii parintilor care isi doresc pentru bebelusii lor o apa minerala naturala plata sigura in ceea ce priveste sursa de apa, modul de ambalare, de utilizare si pastrare”, a declarat Razvan Iancau, director general Rio-Bucovina.
„Sensiblu este recunoscut pentru eforturile de informare si educare a pacientilor si clientilor cu privire la adoptarea unui stil de viata sanatos. Hidratarea corecta a organismului este o tema importanta, mai ales in cazul bebelusilor si copiilor mici. Prin parteneriatul cu Rio Bucovina, diversificam portofoliul de produse pentru mama si copil, cu un produs inovator, raspunzand astfel asteptarilor acestui segment de clienti foarte important pentru noi”, spune Dan Nicolescu, director de marketing Sensiblu.

Noul produs lansat de Rio Bucovina destinat alimentatiei bebelusilor foloseste tehnologia de ultima generatie a companiei franceze Smurfit Kappa – lider mondial in productia de ambalaje de tip “bag-in-box”. Acest tip de ambalaj pastreaza proprietatile apei timp indelungat dupa desigilare fara a permite patrunderea aerului in interior in momentul utilizarii, garantand astfel prospetimea de durata a produsului, in conditii de maxima igiena.
Folosita pentru prepararea formulelor de lapte, a ceaiurilor si meselor de cereale sau pentru diluarea sucurilor naturale, apa minerala naturala plata Bucovina pentru bebelusi reprezinta alegerea ideala pentru hidratarea corecta.
„Apa minerala naturala plata Bucovina pentru bebelusi are un reziduu sec de 78 mg/l, acesta fiind cel mai mic continut de minerale dizolvate dintre toate apele din Romania, indicator deosebit de important cand vine vorba de alimentatia si hidratarea corecta a micutilor. Ambalajul ultra-igienic asigura conservarea proprietatilor organoleptice ale apei si garanteaza calitatea si siguranta apei minerale naturale plate Bucovina si inainte si dupa deschiderea recipientului”, declara Lector Dr. Lygia Alexandrescu, Presedinte al Societatii de Educatie Nutritionala.

Sigura din punct de vedere al sursei de apa si a modalitatii de ambalare, apa minerala naturala plata Bucovina prezinta o mineralizare echilibrata, un pH de 7.35, optim consumului permanent si un continut foarte scazut de fluoruri (0,048 mg/l), nitrati (5,01 mg/l) si nitriti (
Microbiologic pura, apa minerala naturala plata Bucovina este o apa oligominerala ce izvoraste in mod natural din zacaminte subterane, situate in zone impadurite de tip rezervatie naturala, izolate de orice activitate umana, animala sau industriala. Originea subterana ii asigura stabilitatea, temperatura si continutul de saruri minerale constante si o protejeaza de riscurile de poluare, indiferent de conditiile climaterice de la suprafata.
Compania Rio Bucovina a demarat in acest an o ampla campanie de comunicare, sub sloganul „Echilibrul suprem pentru corp si minte!”, concomitent cu repozitionarea brandului Bucovina. Conceptul campaniei este centrat pe continutul echilibrat de minerale si compozitia completa a elementelor, ce asigura hidratarea corecta si aportul optim de minerale de care organismul are nevoie.