Locuri unde ne putem gasi echilibrul

Fiecare dintre noi are nevoie de momente de relaxare si detasare fata de probemele de zi cu zi, ca sa-si incarce bateriile, sa-si puna ordine in ganduri si sa-si regaseasca echilibrul interior. Aceste momente de respiro ne ajuta sa facem fata mai bine programului incarcat, reponsabilitatilor de la birou sau diferitelor solicitari familiale.
Locurile unde mergem ca sa ne regasim echilibrul sunt diferite de la o persoana la alta – unele persoane prefera sa faca o plimbare in parc sau pe stradutele vechi din oras, unde pot admira cladiri monument sau pot face o vizita la scoala unde au invatat, altele aleg sa evadeze cateva zile la munte sau la mare sau sa faca o vizita bunicilor si sa revada casa unde si-au petrecut copilaria.
Gasirea echilibrului este legata de faptul ca locul respectiv ne induce o anumita stare sau ca de acel loc ne leaga povesti si intamplari frumoase, pe care ne face placere sa ni le remintim. La mare, ne gasim echilibrul privind valurile si admirand intinderea nesfarsita de apa, in timp ce la munte ne bucuram de liniste, de aerul curat, peisaje care ne taie rasuflarea si plimbari pe carari serpuite.

31

Una dintre zonele frumoase ale tarii unde putem sa ne bucuram de liniste si unde putem sa ne gasim linistea si echilibrul este Bucovina. Bucovina este recunoscuta ca tinutul manastirilor, fiind renumita pentru frumusetea peisajelor, puritatea mediului si ospitalitatea localnicilor. Bucovinenii au un stil de viata asezat, care se regaseste in arta lor, in mentalitati, in ospitalitate.
Ce loc va ajuta sa va echilibrati depinde in functie de personalitatea, experienta sau chiar locul unde v-ati nascut sau ati copilarit. Important este sa nu uitati ca, din cand in cand, sa va gasiti timp sa evadati in locurile voastre preferate.