Impreuna pentru echilibru si pasiune[:]

Suntem de 4 ani alaturi de MPG si stim exact ce inseamna sa faci lucrurile din pasiune: de-a lungul anilor am sustinut constant sportivii amatori si micutii plini de sperante din cadrul programelor Tenis10 si Tenis Partener.

Fie ca vorbim de viata profesionala, personala sau sport, pasiunea este esentiala si iti poate asigura drumul spre succes. In sport, pasiunea trebuie dublata de principii sanatoase precum: dieta echilibrata, miscare zilnica si, nu in ultimul rand, hidratare corecta cu o apa de calitate care sa iti asigure echilibrul pentru corp si minte.

Apa minerală naturală Bucovina îşi are originea în zăcăminte subterane din Vatra Dornei, situate în zone de tip rezervaţie naturală, izolate de orice activitate umană, de unde izvorăşte în mod natural. Prin conţinutul său echilibrat de minerale şi compoziţia completă a elementelor, apa minerală naturală plată Bucovina asigură exact mineralizarea de care avem nevoie zilnic, fără a exista un exces pe care organismul să trebuiască să-l elimine (un reziduu sec sau total minerale dizolvate de doar 78mg/l). pH-ul de 7,35, egal cu cel al sângelui uman, marchează o apă uşor alcalină, optimă consumului permanent
Rio Bucovina si MPG sunt alaturi atat de juniorii pasionati de tenis prin programul Tenis10 dedicat copiilor cu varste intre 4 si 10 ani, dar ii sustine si pe seniorii care practica acest sport din placere, pentru relaxare si mentinerea tonusului, prin programul Tenis Partener.
Rio Bucovina sustine sportivii amatori pasionati de tenis.[:]