Bucovina susține tinerele mame și viitorii părinți, sponsorizând conferința medicală „Sarcina: o experiență fizică totală! Nutriție și îngrijire”

Bucovina s-a alăturat campaniei de evenimente organizate periodic de Parenting Ads și SocialMoms, evenimente dedicate tinerelor mame, gravidelor și viitorilor părinți în urma cărora aceștia pot afla informații deosebit de utile privind nutriția și îngrijirea celor mici, dar și schimbările care apar în timpul sarcinii.

 

Evenimentul „Sarcina: o experiență fizică totală! Nutriție și îngrijire”, a avut loc în luna februarie, la Jubile The Ballroom, în prezența unui public numeros și a unor specialiști de primă linie în domeniul puericulturii, psihologiei și kinetoterapiei.

Astfel, agenda evenimentelui a fost una încărcată, fiind abordate subiecte de interes major pentru tinerele mame și pentru viitorii părinți, precum:

  • – Alimentația gravidei și greutatea pe care o acumulează în perioada sarcinii, doi factori care au o influență majoră asupra creșterii riscului ca cel mic să  fie supraponderal până la vârsta de 3 ani (specialist Diana Artene);
  • – Temeri și frici în perioada sarcinii legate de viitorul bebeluș (specialist Roxana Purcarea);
  • – Importanța alăptării bebelușului (Camelia Paun Grigore)
  • – Schimbările fizice care au loc în timpul sarcinii (Ioana Paraschiv).

 

 

23