Bucovina mizează în continuare pe tinerele talente, prelungind parteneriatul cu Școala Micile Vedete

Partener de încredere al proiectului Școala Micile Vedete, parteneriat început în urmă cu mai bine de doi ani, Bucovina este mândră să promoveze și în acest an acțiunile și evenimentele tinerelor noastre vedete de film și televiziune.

 

Școala Micile Vedete este prima școală de artă cinematografică și de televiziune dedicată copiilor din România și, în cei cinci ani de activitate, a strâns deja un palmares impresionant. Cu 20 de filme de scurt metraj realizate, 500 de copii instruiți, 5 scurt metraje selecţionate la Festivalul de Film de la Cannes în 2011, 2012, 2014 şi 2015, proiectul este unul de mare succes.

 

Nici în 2016 ambițiile Școlii nu sunt mai mici, iar Bucovina este prezentă de fiecare dată pentru a le pune în operă. Calendarul micilor vedete este plin de evenimente deosebit de frumoase, la care Bucovina se alătură cu entuziasm. Mai jos sunt doar câteva dintre acestea:

 

– Deschiderea cursurilor de Film si Televiziune în sezonul de primavară (februarie-iunie), către copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani;

– În aprilie are loc premiera filmului pentru copii “Orașul Plin de Viață„, episodul al doilea din seria filmelor educative cu tematică ecologică; evenimentul va avea loc la Cinematograful Movieplex din Plaza Romania, în prezența unui număr de 350 de persoane, părinți, cadre didactice și susținători ai Micile Vedete.

– În iunie debutează filmările pentru noul film pentru copii. În vacanța de vară nu se pierde nicidecum vremea, ci se desfășoară zilnic ateliere de pregătire, precum și un program intensiv de inițiere în lumea filmului și a televiziunii, pentru că în toamna lui 2016 reîncep cursurile.

– În octombrie este programată premiera filmului pentru copii, realizat în vară, iar în decembrie vor începe filmările pentru o nouă producție pentru copii.

 
4                                  5