Bucovina dă o mână de ajutor copiilor din centrul educativ Afterschool Clinceni

La începutul acestui an Compania Rio Bucovina se alătură programului Afterschool Clinceni, un proiect social destinat copiilor care se confruntă acasă cu o situație dificilă.

 

Înțelegând greutățile și obstacolele pe care acești copii le îndură în fiecare zi, Bucovina contribuie la oferirea unor experiențe frumoase și educative, dar mai ales la șansa unei vieți normale, ferite de griji, pentru tinerii din centrul de la Clinceni.

 

Aici, la Clinceni, sunt copii din centre de plasament sau ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate, sunt copii care au un singur părinte sau au o situație familială precară. Fiecare dintre aceștia merită o educație solidă și un viitor mai bun. Acesta este motivul pentru care Bucovina a ales să se alăture acestui proiect de suflet.

 

În cadrul proiectului Afterschool Clinceni, copiii beneficiază de un spațiu ocrotit în care își pot exprima creativitea și în care primesc îndrumarea necesară pentru domeniile în care mai târziu pot excela. De asemenea, cei mici sunt asistați la pregătirea temelor, învață o limbă străină și socializează în condiții de maximă siguranță și confort. Impactul major pe care îl are acest proiect în viața fiecăria dintre tineri se referă la creșterea calității vieții și, prin procesul educativ,asigurarea unui viitor fericit și prosper.

 

Untitled