Bucovina – apa oficială a handbaliștilor dinamoviști!

Rio Bucovina și echipa de handbal masculin Dinamo București au încheiat recent un parteneriat prin care apa Bucovina devine apa oficială la toate antrenamentele și competițiile la care vor participa handbaliștii dinamoviști în 2015.
Nu întâmplător, Bucovina este acum apa preferată a sportivilor alb-roșii. În timpul efortului fizic, cel mai important element este hidratarea corectă, cu o apă de calitate. Apa minerală naturală plată Bucovina are o compoziţie echilibrată, un pH optim consumului permanent şi cel mai mic reziduu sec la 180°C – 74 mg/l (total minerale dizolvate) dintre toate apele minerale din România.
Hidratarea corectă, alimentația sănătoasă și mișcarea sunt cele 3 secrete ale longevității și performanței, iar Bucovina va continua să se implice activ în promovarea unui stil de viață echilibrat și va susține programe de educare pe teme legate de nutritie, sport și sănătate.
Parteneriatul a debutat cu dreptul, în meciul din 31 ianuarie, Dinamo București învingând echipa CSU Suceava, cu scorul de 31 – 22. Sperăm să ne bucurăm împreună de cât mai multe victorii!
2