Apa Bucovina si Aptamil impreuna pentru micutii nostri la Babyboom Show[:]

Rio Bucovina, unul dintre cei mai mari producatori de apa imbuteliata din Romania participa impreuna cu Aptamil la Targul Babyboom Show.
Din dorinta de a oferi ce este mai bun pentru copii, Bucovina participa la acest eveniment  cu  apa Bucovina – Bag-in-box 5 l, singura apa minerala naturala plata  din Romania in ambalaj ultraigienic produs in mediu steril.

Acest produs inovator a fost special creat pentru nevoile micutilor nostri care sunt mult mai vulnerabili decat adultii, necesitand o atentie sporita. Ambalajul  pastreaza proprietatile apei timp indelungat dupa desigilare  in conditii de maxia  igiena, fara a permite patrunderea aerului in interior in momentul utilizarii, garantand astfel prospetimea de durata a produsului.
Apa Bucovina – Bag-in-box 5L este alegerea ideala pentru prepararea formulelor de lapte, a ceaiurilor si meselor de cereale sau pentru diluarea sucurilor naturale destinate bebelusilor.
Va asteptam in perioada 7-10 noiembrie la Romaero Baneasa, la BabyBoom Show, primul targ international pentru copii si viitoare mamici.

19[:]