Bucovina şi Media Production Group – parteneri de nădejde

 

Începem un alt episod în colaborarea cu Media Production Group – MPG alături de proiectele sportive Tenis Partener şi Tenis10.

Proiectul Tenis Partener este adresat amatorilor de tenis din România, începători sau experimentaţi, dornici de a practica sportul preferat într-o comunitate de oameni cu aceeaşi pasiune. În prezent, Circuitul Tenis Partener – www.tenispartener.ro – are peste 450 de turnee anuale în țară dar și peste granițe, iar comunitatea sa este formată din 18.000 de jucători peste 18 ani, fiind cea mai mare din România.

Tenis10 este un proiect special care se adresează noii generaţii de pasionaţi ai tenisului şi are ca scop facilitarea participării copiilor, cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, la competiţii în întreaga țară, dar și peste hotare.

Astfel, cu ajutorul Federaţiei Internaţionale de Tenis s-au creat competiţii şi niveluri de joc ce ţin cont de vârsta şi abilităţile fiecăruia. Copiii pot beneficia de programul “Descoperă tenisul”, prin intermediul căruia învață să joace cu echipamente adaptate vârstei lor și sunt încurajați să participe apoi la turneele Tenis10 – www.tenis10.ro.

Bucovina a fost alături de toţi, mici şi mari, cu speranţa că putem contribui la educarea unui stil de viață sănătos. Ne dorim o generaţie ce poate descoperi  pasiunea pentru mişcare, perseverenţa şi ambiţia ce vin odată cu practicarea unui sport. Toate sunt atribute ce vor contribui la formarea unei personalități puternice, echilibrate și de succes.

Pasiunea, dorinţa de a reuşi te fac să trăieşti intens, iar de fiecare dată când trăieşti intens, pierzi apă şi câştigi viaţă! Însetează-te de viaţă!

 

 

8_1T10_Masters Bistrita_2